Handelsbetingelser og brugervilkår

Produktinformation:

Varens særlige egenskaber oplyses på Makeyourcable.dk. Besvarerelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse info@makeyourcable.dk til Makeyourcable, såfremt kunden ønsker det.

Priser:

Ændringer i priser kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Makeyourcable accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Bestilling:

Fremstilling af varer inkl. Pris på Makeyourcable.dk er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af varer fra Makeyourcable.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår, og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og Makeyourcable er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling:

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til Net’s via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og Net’s. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra Makeyourcable.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Reklamation:

En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af mangler på produkter, skal ske til Makeyourcable.dk senest dagen efter køber modtager varen. Hvis ikke, mister køber retten til at anklage sælger for manglen. I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Makeyourcabel.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af Makeyourcable. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Makeyourcable.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Makeyourcable.dk egen beskrivelse.
Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for Makeyourcable’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. Makeyourcable.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

Fortrydelsesret:

Køber kan fortryde sit køb inden 14 dage efter levering, såfremt det meddeles til Makeyourcable.dk. Herefter refunderer køber det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Vedrørende returnering, bedes du benytte GLS som udbyder, og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Det anbefales at du returnerer varen i en forsvarlig emballage – sammen med fakturaen, hvor du gør det klart at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling. Du bedes returnerer varen som en forsigtig pakke med GLS.
Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen.
Vores returregler gælder alle solgte varer til private. Disse er ikke gældende ved afhentning af varer direkte hos os, ej heller ved varer solgt til virksomheder.
Såfremt Makeyourcalbe.dk modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb.

Privatlivs- og Cookiepolitik:

Læs mere på følgende side: Cookie- og privatlivspolitik

Hjemmesiden Makeyourcable.dk drives af firmaet:

Makeyourcable er en underafdeling til Europaz A/S og har adresse hos Europaz A/S hovedkontor i Holstebro under følgende CVR-nummer: 28331487. Derfor er det også fra Europaz A/S, du vil modtage faktura fra når du handler hos Makeyourcable.
Europaz A/S
Joakim Wellers Vej 1
7500 Holstebro, Danmark

Forbehold for ændringer:

Europaz A/S forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.